14. September 2011

Mavi Marmara, RTE ve Yeni Dünya

Konuya girmeden önce önemli hatirlatma, bu bir siyasi analizdir

Degerli kardeslerim,
31 Mayis 2010 tarihinde katil israil askerlerinin Mavi Marmara gemisine saldirdigi günden itibaren Ortadogu'da yeni stratejiler gelistirildi ve bunun belirtileri az cok ortaya cikmaya basladi bile. Neler oldu bu zamana kadar bir göz atalim:

Sene 2009: Davos'da RTE "One Minute" ile israil devletine bir tokat indirdi
Sene 2010: Mavi Marmara'da katliam yapan israil devletine RTE, özür dileyeceksin, tazminat ödeyeceksin, Gazze'ye ablukayi kaldiracaksin, dedi
Sene 2011: Ahmet Davutoglu israil devletine 5 ceza birden kesti

Peki ama kardesler AB(D), ki bunlar israil'in bir numarali destekcisi, neden GIKLARINI cikarmiyorlar dersiniz? Iran laf attiginda dünya ayaga kalkarken, Türkiye konustugunda neden herkes susuyor?

Bence burada en önemli mesele Arap Baharinda, yani Tunus, Libya, Misir gibi ülkelerde diktatörlerin gitmesiyle birlikte oraya yeni bir sistemin getirilmesi meselesidir. Eger Afrika ve Ortadogu düserse AB(D) büyük bir kayip verecekler, stratejik iki noktada kayip kabul edilemez, ve bakiyorsunuz bu Arap Baharinda en cok israil'in üstüne gidiliyor, ki bu israil'in yok olma habercisidir. Surasi kesin bir sekilde belli olmaya basladi, Yeni Ortadogu'da israil'in degil Türkiye'nin dedigi olacak. Tabi israil buna tahammül edebilir mi? HAYIR edemez...ne yapar, her zaman yaptigi seyi yapar, SAVAS cikartir. Israil'in tek derdi bagimsiz Israil devletini ve vatandaslarini kutsal topraklar icerisinde tutmak ve korumak.

Burada dikkat edilmesi gereken husus, Iran, Suriye, Lübnan, Filistin hattinda Suriye'nin aniden karistirilmis olma olayidir. Ayni senaryoyu Lübnan üzerinden oynamaya calisan BATI, burada da bir ic savas cikartmak icin ugrasip durmaktadir. Yine Filistin'de HAMAS ve Fetih hareketlerini birbiren düsüren BATI'dir. Iran'da son secimlerde bu senaryo tutmadi elhamdulillah. Son gelinen nokta AB(D) ve israil'in bölgedekei hakimiyeti kaybetme noktasidir.

Evet neden ABD ve AB susuyor? Cünkü son care Türkiye !!!

Peki Türkiye ne yapiyor, ne yapacak? Türkiye'de cok önemli bir isim ön plana cikmistir son iki senede...Ahmet Davutoglu. Stratejik Derinlik Türkiye'nin Uluslararası Konumu isimli kitabinda Davutoglu söyle yaziyor:
Türkiye yeni dengelerin oluşacağı daha istikrarlı uluslararası konjoktürlere daha uygun şartlarda giren merkez bir ülke konumu kazanacaktır.


Kisacasi Türkiye, hic kimse bunu kabul etmese de Yeni bir Türkiye, ve Yeni Türkiye ile birlikte Yeni bir dünyaya dogru ilerliyor.

Islam penceresinden baktiginizda bütün bu olaylarin Ümmet-i Muhammed'i daha da birbirine yaklastirdigini göreceksiniz.  En büyük görev yine ulemaya düsmektedir. Alimlerimiz bu siyasi analizlerle birlikte Ümmet-i Muhammed'e kendi stratejisini iyi aktarmalidirlar.


Sözün özü: AB(D) ve israil'e güvenme, gelecek Ümmet-i Muhammed'in olsun...insaALLAH

Aziz Yoldaşım

Mukaddime 'Oku, Anla ve Yaz!'  - Peki, nasıl okuyayım? Nasıl anlayayım? Nasıl yazayım? 'Yaratan Rabb’inin adıyla Oku, y aratan R...