16. September 2011

Islami hareketler ve Türkiye

Degerli kardeslerim,

zalimler, kafirler, müsrikler, ateistler, sihirbazlar ve akliniza hangi sapik gruplar gelirse gelsin bütün gücleriyle tek bir hedef dogrultusunda calismaktadirlar.

Rabbimiz Kuran'da söyle buyuruyor SAFF Suresi - 8. ayet-i kerimesinde :
Onlar Allah'ın nurunu boş laflarıyla söndürmek isterler ama Allah, hakikati inkar edenler, zalimler ne kadar öfkelenseler de, kâfirler hoşlanmasa da nurunu bütün parlaklığıyla yaymaya devam edecektir ve nurunu tamamlayacaktır.

Ve yüceler yücesi Rabbilalemin su ayet-i kerimesiyle Islam'in hakimiyetini net bir sekilde müjdelemektedir:
"Değişmeyen gerçek geldi, sahte ve tutarsız olan yıkılıp gitti; zaten sahte ve tutarsız olan er geç yıkılıp gitmek zorundadır!" --- kisacasi «Hak geldi, batıl yokoldu. Zaten batıl yokolmaya mahkumdur.» (Isra Suresi, 81. ayet)

Simdi bu gercekleri yakin tarihimizde haykiran kim ona bir bakalim:

Taninmis Islami hareketlerin ülkelere göre dagilimi:

Cezayir'de Islami Kurtulus Cephesi 
Fas'da  İslâmi Gençlik Hareketi 
Tunus'da  Nahda (Dirilis) Hareketi
Libya'da Müslüman Kardeşler
Misir'da Müslüman Kardesler
Filistin'da HAMAS
Lübnan'da Hizbullah
Suriye'de Müslüman Kardesler
Türkiye'de Milli Görüs Hareketi
Iran/Irak'da Sii Hareketler
Pakistan ve Hindistan'da Cemaati Islami

gibi sayilari 100'leri bulan bir cok Islami hareketin hedefleri hemen hemen aynidir.

Hedefleri ayni olan bu cemaatlerin bir cogu Hilafet'in yikilmasindan sonra Islam topraklarini isgal eden zalim BATI medeniyetinin varligina karsi direnise gecmis hareketlerdir. Kimisi siyasi arenada, kimisi silahli direnisle zalim taguti rejimlere karsi mücadele etmislerdir. Sonucta bu hareketlerin hepsi bir ümmetsel harekettir ve hepsinin gayesi Islam'i ve Müslümanlar'a layik oldugu izzet ve serefini geri kazandirmaktir. 

Yillar boyu Islam topraklarina sizan zehirli BATI medeniyeti Müslümanlar'a dayatilmis, bircok bölgeyi yeni sinirlar cizmis ve adeta hapsetmistir. Bunun yaninda ekonomisini batirmis, sömürmüs, öz kaynaklarini kendi ülklerine transfer etmis ve kendi sistemlerini oraya yerlestirmislerdir. Zalim Avrupalilarin KIZIL derilileri, INKA ve MAYA'yi nasil yok ettiklerini hepimiz biliyoruz degil mi? Iste bu zihniyet 1. ve 2. Dünya savaslarindan sonra Islam'i ve Müslümanlar'i nasil yok edebilirz planlariyla taa ki günümüze kadar uyguladiklari sistem ayni sistemdir, ayni zihniyettir, ayni medeniyettir aslina bakarsaniz.

11 Eylül saldirilari bundan dolayi cok süpheli ve akabinde Islam'a acik savas ilanindan sonra hic de inandirici gelmiyor Müslümanlar'a. 

Geldik günümüze: Bin Ladin öldürüldü haberleri, Arap bahari, Türkiye'nin star olmasi sizce neye dayaniyor kardesler? Bunun bir oyun oldugu acik ve net bir sekilde anlasilir, söyle ki:

Afrika ve Arap ülklerinde yasayan Müslümanlar arti YETER dediler, ve ZALIM AB(D) ve israil hegemonyasina DUR dediler. ELHAMDULILLAH

devam edecek insaALLAH...

Aziz Yoldaşım

Mukaddime 'Oku, Anla ve Yaz!'  - Peki, nasıl okuyayım? Nasıl anlayayım? Nasıl yazayım? 'Yaratan Rabb’inin adıyla Oku, y aratan R...