23. April 2011

Nikahsızlar, siz kim oluyorsunuz da...

Bu yaziyi Show TV'de yayinlanan Muhtesem Yüzyil dizisini izleyenlere hediye ediyorum:

Bu ne cüret, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu, siz kim oluyorsunuz da şanlı ve şerefli Osmanli'ya dil uzatiyorsunuz? Siz ki, Islam diyari olan Anadolu'yu öyle bir rezil hale getirdiniz ki, Sultan Fatih'ler bu günleri görecekti, hepinizi layik oldugunuz cöplüklerinize doldurur bir de üstünüze tükürürdü? Osmanli Haremi nikahsizligi önleyen en önemli müesseselerden iken, siz cikip da Bati'dan serefsizce aldiginiz fuhusu, ahlaksizligi, ciplakligi reklam panolarinda, TV reklamlarinda pazarlayip duruyorsunuz ve bununla gurur duyuyorsunuz. Siz önce kendi pisliginizde bogulurken, agzinizdan cikani kulaginiz duyuyor mu, ona bakin? Beyinleriniz batakliklarda dura dura kokusmus, calismaz hale gelmis, kalpleriniz simsiyah lekelerle kusatilmis iken, sizin gibi adiler cikip da Osmanli'ya nasil söz söyleyebilir? TV dizilerinde Osmanli'ya yakistirdiginiz o adetleri bu memleketten uzak tutmus ecdadimizin torunlariyiz biz duydunuz mu? Cumhuriyet tarihinde küfrettiniz atalarimiza, kücük düsürdünüz siirlerde, sarkilarda, simdi de dizilerde saldiriyorsunuz. Sunu iyi bilin ki, sizi kininizde, pisliginizde, bogacak olan bir ALLAHIMIZ var bizim. Ve bu yolda sizin gibi bes para etmez serefsizlere söyleyecek tek sözümüz var...siz bu dünyada rezil oldugunuz gibi ahirette de rezil olacaksiniz, ve biz sizlerle ayni bugün oldugu gibi dalga gececegiz.

Sözün özü: Biz biliyoruz ki sizin derdiniz Islam, Tesettür (Basörtüsü). Irtica diyorsunuz öyle mi? Sizi gidi nikahsizlar sizi, ISLAM, Tesettür, HAREMLIK SELAMLIK bizim onurumuzdur, zira ALLAH öyle istiyor, biz sizlere benzemeyiz, biz isteriz ki ALLAHIN dedigi olsun...ve bu dünyada ALLAHIN dedigi olana kadar da sizinle mücadele etmeye devam edecegiz.

Aziz Yoldaşım

Mukaddime 'Oku, Anla ve Yaz!'  - Peki, nasıl okuyayım? Nasıl anlayayım? Nasıl yazayım? 'Yaratan Rabb’inin adıyla Oku, y aratan R...