26. Februar 2011

STOP buraya kadar

Yunan filozoflarin sacmaliklarina medeniyet dediler, isgal ettikleri topraklarda masum insanlari "medeniyetleri" ugruna katlettiler (bkz. Büyük İskender). Roma imparatorlugunu ilahi bir lütuf olarak adlandirip, arka planda isledikleri cinayetleri örtbas ettiler. Biliyor muydunuz, Almanya'da hıristiyanlaştırma calismalari nasil yapiliyordu? Medeniyetlerine biat etmedikleri binlerce almanin kafasini gövdesinden ayiran iste roma medeniyetinin zamane mensuplaridir.
bkz.: http://de.wikipedia.org/wiki/Blutgericht_von_Verden
Özeti: I. Karl (Şarlman) Verden'da tarih kitaplarina göre 4.500 insani idam ettirmistir.

Üstad Muhammed Akif Ersoy'un dedigibi gibi, medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar, ne kadar da dogru.

Iki büyük dünya savasi sirasi ve sonrasi BATI'da demokrasi fedaileri, DOGU'da komünizm fedaileri, her biri kuduz köpek gibi saga sola saldirmaya basladilar. Böl parcala yut babindan sömürdüler güzelim topraklari. Petrol, altin, dogalgaz rezervlerini kendi mallari ilan ettiler. Cetvel ile sinir cizdiler. Afrika ülkeleri sinirlarina haritayi acin bir bakin ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz. Basa cikamadiklari Müslüman halklari baslarina paraya tapan zalim despot, kral, kuklalari getirip ezdirdiler.

Dünyayi biz yönetmiyoruz arkadaslar, Osmanli'dan sonra elimizde ne var ne yok hepsini aldilar.

ARTIK YETER demenin vakti coktan gelmisti...ve cogunlugu müslüman halklar ARTIK YETER diyorlar.

ABD, AB ve Israil...size bundan sonra her yerde gösterecegimiz tek bir levha var:


zira
Batı medeniyeti, daha dogrusu emperyalizmi, ekonomisi ile birlikte iflas etmiştir. Sünnetullah geregi zalimler her zaman ve mekanda ayni akibete ugramaya mahkumdurlar elhamdulillah.
Medeniyet olmaya layik, elbette ki sadece ve sadece ALLAH'in dini olan ISLAM'dir.

Aziz Yoldaşım

Mukaddime 'Oku, Anla ve Yaz!'  - Peki, nasıl okuyayım? Nasıl anlayayım? Nasıl yazayım? 'Yaratan Rabb’inin adıyla Oku, y aratan R...