25. Januar 2011

Mavi Marmara Almanya'da

Büyük bir skandal yasaniyor Almanya'da.

Uzun süredir meclis kulislerinde tartisilan ve son ana kadar kamuoyu olusturulmayan "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin yayina girme arefesinde sessiz sedasiz alinan bir kararla filmin sinema yayinina izin verlmemistir. Tüm dünyada örnek olarak gösterilen Alman demokrasisi Mavi Marmara'nin aziz sehitlerinin bereketiyle büyük bir yenilgi ile karsi karsiya kalmistir.

Neden mi?

Siz getirin en yüksek degerlerinizi, demokrasi midir nedir, koyun terazinin bir kefesine, vallahi Furkan Dogan kardesminin bir damla kani diger kefede ondan daha agir gelecektir, hatta bir damla kani ile bütün sözüm ona demokratlari Firavun ve yandaslari gibi bogacaktir sehadet denizinde.

Simdi soruyorum Alaman demokrat bozuntularina: Siz engellediginizi mi saniyorsunuz simdi, fikri hür, vicdani hür, sadece ve sadece ALLAH'a kul olan, bizleri sansürlediginizi mi saniyorsunuz ey gafiller?

Mavi Marmara öyle bir Intifada ruhu olusturdu ku yüreklerimizde, Kurtlar Vadisi Filistin filmi oynamis oynamamis umurumuzda degil, anladiniz mi? Cünkü siz isteseniz de istemeseniz de biz Filistin'in kurtulusu icin en güclü silahimizi, yüregimizden kopan Sevgi'mizi ortaya koymusuz, gönül vermisiz.

Ve bekleyin, bakin göreceksiniz, Mavi Marmara ruhu Almanya'da nasil filizleniyor.

Sehadetin tasli, toz yollarinda acacaktir cicek, cicektir sehit.

SEVDALILARI PLATFORMU ALMANYA

Aziz Yoldaşım

Mukaddime 'Oku, Anla ve Yaz!'  - Peki, nasıl okuyayım? Nasıl anlayayım? Nasıl yazayım? 'Yaratan Rabb’inin adıyla Oku, y aratan R...